Kiirelt valmiv mõnusa seenemaitsega juustusupp on kosutav kõhutäis argiõhtuteks.
KOOSTISAINED
1,5 l vett
3-4 keskmist kartulit
1 keskmine porgand
1 keskmine mugulsibul
3-4 suuremat šampinjoni
200 g sulatatud juustu
maitserohelist (tilli, peterselli)
soola, pipart
toiduõli praadimiseks
VALMISTUSJUHEND
1. Pese ja koori kartul, lõika väikesteks kuubikuteks.
2. Pane vesi keema ja kartul sinna sisse.
3. Tükelda sibul ja riivi jämeda riiviga porgand.
4. Riivi jämeda riiviga šampinjonid.
5. Pane sibul pannile ja prae õlis klaasjaks. Lisa porgand ja prae umbes 4-5 minutit.
6. Kui kartul on poolpehme, lisa potti sibul, porgand ja šampinjonid. Keeda kuni kõik on pehme.
7. Lisa sulatatud juust.
8. Maitsesta supp soola ja pipraga.
9. Serveerimisel lisa juurde hakitud petersell ja till.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.